Sound News Web - Discovery Of Sound

RAIDHO TD1.2

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

RAIDHO TD1.2

 TD1.2 orange black 30cm-1-e1555332827808

Novi Danski moćni mališan

Danska je zemlja čiji audio uratci nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Dynaudio, Jamo, Gryphon, Densen i ostali su znana imena audio industrije.

 

rsz raidhotd12 front

Tvrtka Raidho također spada u veoma ozbiljna imena.

Tvrtka Raidho posjeduje maloserijsku proizvodnju zvučnika, jedan od novijih iz njihove radionice je monitorski model TD 1.2

Raidhoov novi model TD1.2 objedinjuje neka rješenja iz modela C1.2 i modela D1.1, ali je sve unutar kućišta promijenjeno, zbog implementacije novog dizajna i tehnologije.

Tako je na primjer Raidho razvio u vlastitom pogonu sasvim novu bass/srednjetonsku jedinicu a šasija je dizajnirana tako da ima minimalan utjecaj na protok zraka, te nastoji eliminirati refleksije koje se događaju unutar kabineta.

Model TD1.2 koristi novi 5-slojni tantal / dijamantni konus s povećanom razinom unutarnjeg prigušenja u kombinaciji s novom zavojnicom od titana.Također tu je i redizajnirani ribbonski visokotonac koji se koristi u modelima TD4.8 i TD4.2, uz njega dolazi moćni magnetni sustav s optimiziranim akustičnim oblikom za pozadinsku komoru, te redizajn je doživjela i sama skretnica.

Cijena ovih zvučnika za Europsko tržište iznosi 20.000 eura, dok tzv. alternativne izvedbe finiša i posebne boje dižu razinu na 22,900 eura.

raidho td12orange

Info:  www.raidho.dk

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register