Sound News Web - Discovery Of Sound


SVJETSKI DAN TELEVIZIJE

 
Novo ruho digitalnog doba


Piše: Darko Brlečić

 rsz darkopanasonic n xxx head12
U Zagrebu su se ove godine održala dva zanimljiva događaja, prvo je na Zagrebačkom Velesajmu održan peti Reboot infoGamer show u periodu od 8-13 studenog dok drugi zanimljiv događaj je održan u MSU (Muzej Suvremene Umjetnosti) Svjetski Dan Televizije- Digitalno doba 2 od 21-23 studenog.

Oba događaja su pobudila veliko zanimanje, te su bili dobro medijski popraćeni.

Više...

Optimizam vs. depresija 

 U tijeku je najveći i najskuplji europski sajam hifi i high-end opreme koji se tradicionalno održava u Minhenu. Bilo mi je zadovoljstvo na istome boraviti u četvrtak kada je takozvani „biznis day“ te je lišen velike gužve i ludila kada od petka do nedjelje nahrupe krajnji konzumenti. U tom ludilu ponekad je nemoguće ući u neke sobe...

Više...

Ultra HD-Satelitska&LTE Tehnologija

rsz andrija jovicevicnetcro head

Udruga NetCro je u hotelu Westin Zagreb(13.studenoga 2013) održala treću godišnju konferenciju pod nazivom "Satelitska&LTE tehnologija" koja je okupila predstavnike vodećih pružatelja usluga digitalne i satelitske televizije Hrvatsku agenciju za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM) i tvrtku Odašiljači i veze (OIV), kao i brojne instalatere-tehničare, te goste i proizvođače iz susjednih zemalja, a tu su se našli i strani stručni predavači.

Više...

Glazbena moć odjevena u frak !


Krajem mjeseca rujna agilni Emir Fakić i njegova ekipa priuštili su netipično zadovoljstvo. U Hotelu Sheraton u dvije prostorije smješteni su bili audio sustavi visoke kvalitete, kako tehničke i sonične, tako i estetske.

Zvijezde ta dva dana bili su Luxman,WAVAC i Tannoy.

Više...

NETCRO - Održan prvi Kongres


Petak 11.05.2012 sa početkom u 9.00h u Hotelu I u Zagrebu. blizu Arene u Novog Zagreba Organiziran je prvi kongres Hrvatske Udruge NETCRO.

Više...

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register