Sound News Web - Discovery Of Sound

Recenzije

SN Web recenzije i recenzenti

 Čast nam je podičiti se našom sekcijom recenzija, pošto smatramo kako smo, obuhvaćenim sadržajima koje obrađujemo unutar naše sekcije recenzija, 'na velika vrata' ušli u svijet Hi-Fi-a, Pro audia, glazbe i multimedijske zabave.

 Ipak, kada nebi bilo ljudi koji stoje iza tih tekstova, nebismo niti mi daleko dogurali. Time rečenim, zadovoljstvo nam je istaknuti svim posjetiteljima ovih stranica kako za ovaj portal piše tek probran broj, istinski kompetentnih domaćih novinara - dakako - svaki u svojem području.

 Stoga kada ovdje naiđete na test uređaja ili recenziju glazbenih/video materijala, izvještaj sa sajma ili koncerta, itd.; sa sigurnošću možemo jamčiti kako ste na Sound News Web portalu pročitali isključivo objektivne i kompetente uratke verziranih stručnjaka iz svojih područja, koji su se prilikom testiranja/recenziranja detaljno upoznali sa uređajima/materijalima na testu.

Sustav vrednovanja

 Iako se u zavisnosti o vrsti recenzije i objektu testa tj. materijalu koji se testira, metode ispitivanja razlikuju, one su rigorozne i prokušane te se vrše prema visokim standardima i uvjetima po kojima rade i konkurentni priznati mediji ove vrste. Jedinstven je i nedvosmislen naš sustav vrednovanja koji ćemo ovdje i vama prezentirati, a kako bi lako i jednostavno razlučili dobro od malo manje dobrog. Osim što ćete primjetiti nekoliko kategorija prema kojima za određenu recenziju dajemo ocjene, također ćete primjetiti i konačnu ocjenu. Sve kategorije koje se u konačnici ocjenjuju, vrednuju se zvjezdicama, a određen broj zvjezdica ima određeno kvalitativno značenje koje možete interpretirati kako je niže navedeno:


0% - 20% - Apsolutna katastrofa
20% - 30% - Nažalost, vrlo loše

30% - 40% - Iako loše, nije čista tragedija

40% - 50% - Solidno, ali ne i dobro

50% - 60% - Vrlo solidno, čak dobro

60% - 70% - Dobro uz tek manje nedostatke

70% - 88% - Vrlo dobro, na vrlo visokom nivou

88% - 95% - Maestralno, gotovo bezpogovorno

95% - 100% - Neprikosnoveno vrhunski

 Osim ovog sustava vrednovanja, tek iznimno rijedak broj uređaja na testu može osvojiti i prestižne "Sound News Select" i "Sound News Recommended" nagrade, koje će dobiti tj. zaslužiti isključivo ako je uređaj zaista impresionirao sve stručnjake u ocjenjivačkom području iz kojeg dolazi, a same nagrade obrazlažemo ovako:

 

 Sound News Recommended - uređaj koji se, iako možda nije vrhunski, istinski svidjeo ocjenjivačkom panelu i dojmio ga se dovoljno kako bi ga se preporučilo bez obzira u koju kategoriju uređaja ulazi i koliko košta. Ovo nije Best-Buy nagrada, ovo je jednostavno naš konačni iskaz iskrene preporuke za neki uređaj za koji smatramo kako biste ga obavezno (ako tražite baš takav uređaj) barem trebali isprobati, a poželjno i uvrstiti na listu želja.

 

 Sound News Select - ovo je naša ultimativna nagrada koju mogu zaslužiti tek rijetke sprave, a koje jednostavno moraju biti vrhunske u svakom pogledu i u svim varijacijama prema kojima ocjenjujemo uređaje na ovim stranicama. Ukratko: prije svega mora svirati bez greške, izgledati senzacionalno, biti funkcionalniji od iPhonea, mora biti izrađen filigranski i (a ovo je vjerojatno svima i najvažnije) mora opravdati svaku uloženu lipu, i onda na to dodati još 5%. Zahtjevni smo - znamo - ali ako na našim stranicama naiđete na uređaj sa ovom nagradom, onda možete biti sigurni kako barem mi smatramo da je riječ o fenomenalnom proizvodu u svakom pogledu.

I stoga...što još reći nego - uživajte u SN Web recenzijama!

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register