Sound News Web - Discovery Of Sound

Interview

 Nova Akustička Energija
 Neil Truckell lider tvrtke Acoustic Energy u Zagrebu

Neil slika 165 90.JPG
 
Ovogodišnji TooLoud fest koji se prije nekoliko dana održao u hotelu DoubleTree by Hilton bio je prilika da ga posjeti Neil Truckell, jedan od vlasnika i lider renomiranog proizvođača zvučnika kompanije Acoustic Energy. Uz pomoć hrvatskog distributera, tvrtke Zvučne Novosti d.o.o.,dobili smo priliku za ovaj zanimljivi intervju. Gdje je bio i kamo ide Acoustic Energy pročitajte u nastavku...

Više...

Darko Brlečić u razgovoru s Janom Geschkeom

 Piše: Darko Brlečić

 

Dynaudio Records kao producentska kuća proizlazi iz želje grupe ljudi okupljenih u Dynaudiu, sa svrhom da se  ljubiteljima glazbe i zvuka pruži nešto sasvim drugačije. U tom svijetlu je vođen razgovor s gdinom Janom Geschkeom.

Više...

Darko Brlečić u razgovoru s Rolandom Hoffmannom

Piše: Darko Brlečić

Neki od najuzbudljivih zvukova europskog hifi proizvođača u posljednjih nekoliko mjeseci nude nešto sasvim novo. To je druga nagrada u ovoj godini. Što Vas je potaknulo na realizaciju bežičnih HiFi zvučnika ?

Više...

Darko Brlečić u razgovoru s Simonom Drakeom

Piše: Darko Brlečić


Naim Label, etiketa ispod koje se krije kvalitetna glazbena produkcija kako u fizičkim medijima, tako i u tzv. Digital Downloadu. Povodom toga napravljen je mali razgovor za glavnim menađerom gdinom Simonom Drakeom.

Više...

Ovog puta Darko je u svoj 'ispitivački žrvanj' uspio uloviti Deana Hartleya - glavnog dizajnera Monitor Audia i saznao što ima nova u Monitor Audiu ali i u kojem smjeru ide razvoj modernih zvučnika. Dakle 'dvije muhe jednim udarcem' samo na Sound News Webu i samo u ovom interviewu.

Više...

Naš Darko i opet je uspio: Interview sa izvršnim direktorom NuForcea, u trenutku kada se valjaju u slavi i uspjehu iDo DAC-a,  zanimljiv je dijalog o naglom rastu i širenju tvrtke o kojoj (u eri kada takvih ima 'na svakom ćošku') nitko čuo nije do pred koju godinu, a danas su od male manufakture pojačala postali predvodnik u kvalitetnom digitalnom audiu, kojem je čak i jedan Sony 'na tapeti'. Tajnu uspjeha otkriva g. Lim u ovom ekskluzivnom interviewu.

Više...

Kako, kad i gdje... još nismo sigurni, ali naš jedan jedini Darko Brlečić uspio je uloviti potpredsjednika Brystona i izvući iz njega što se izvući moglo u datim okolnostima. U ovom kratkom interviewu saznajemo što ima nova kod Brystona i kako g. Tanner gleda na budućnost hi-fi-a koja nam dolazi.

 

Više...

 

Čovjek koji stoji iza jednog od najpoznatijih hi-end imena na planeti - tvrtke Gryphon, pristao je 'otvoriti' nam dušu i dati nam opsežan interview kojeg ekskluzivno - prvi puta nakon 12 godina prenosimo u nekom domaćem elektroničkom mediju.

Više...

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register