Sound News Web - Discovery Of Sound

Audio Analogue AAdac

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

rsz silver aadacfront

Dok iz susjedne nam Italije stiže bezbroj tužnih vijesti, ipak se nađe pokoja dobra koja širi dobre vibracije.

rsz aadac daljinac

Talijanska audio kompanija Audio Analogue nakon dužeg vremena je predstavila novi digitalni uređaj.
AAdac je sasvim novi DAC koji se svojom vizurom naslanja na nedavno predstavljenu pojačivački set Anniversary.
AAdac digitalni uređaj sastoji se od kombinacije diskretnih elektroničkih komponenti, tako da svaka od njih ima svoje napajanje što u konačnici omogućuje visoku razinu kvalitete.
Digitalni stupanj AAdac u potpunosti je balansiran s uključenim DAC-om i rasponom rezolucije do 32bit / 768 KHz.
Baza digitalnog sklopovlja je odrađena na temelju Sabre ES9038 sklopa, ugrađeni Amanero USB converter može funkcionirati do rezolucije 32bit / 392KHz, a također tu se nalazi DSD decoder koji dekodira do DSD512. Ono što izdvaja ovaj uređaj je mogućnost promjene zvuka uz pomoć različitih digitalnih filtera. Digitalna povezivost je na visokoj razini, tako tu nalazimo SPDIF, Toslink, AES/EBU digitalne ulazne poveznice, te također je I Bluetooth bežična poveznica uključena. Za ljubitelje slušalica nalazi se poveznica na prednjem panelu samog uređaja. AAdac je dostupan u srebrnoj i crnoj izvedbi.

rsz unutrasnjost

rsz straznja
http://www.audioanalogue.com/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register