Sound News Web - Discovery Of Sound

Revox Studiomaster T700

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

rsz revox t700head

Revox Studiomaster T700
Švicarski Studer je tvrtka koja radio ozbiljne stvari u pro-domeni i domeni broadcastinga. Neizbježni su izleti u vode kućnog audio segmenta.

rsz revoxstudiomastert700

U to se uklapa novi gramofon pod oznakom Studiomaster T700. Doduše nije to prvi gramofon ikada napravljen u toj tvrtki. Stariji poznavatelji se vjerojatno dobro sjećaju modela tangencijalnog gramofona iz dalekih 80-tih godina. No od tada se dosta toga promijenilo.

Studiomaster T700 je model s klasičnim ustrojem, a to podrazumijeva pogon preko remena. Gramofonska ručka je izrađena od ugljičnih vlakana, te za nju dolazi prilagođena Ortofon Quintet Bronze MC zvučnica. Ugrađeno phono pretpojačalo posjeduje sve mogućnosti podešenja otpora, kapaciteta i osjetljivosti kako bi se rad mogao prilagoditi ostalim MC zvučnicama. Sofisticirana elektronička kontrola motora kontrolira brzinu tanjura preko optičkog senzora, a može kompenzirati odstupanja uslijed starosti pogonskog remena. Lagano pokretanje motora omogućuje smanjeno trošenje remena, dok liftom se upravlja ručno. Promjena brzine okretaja vrši se preko mekih tipki osjetljivih na dodir.
 rsz 1revox t700bocna

https://www.revox.com/en.html


SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register