Sound News Web - Discovery Of Sound

GRYPHON ESSENCE

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Nova Gryphon Serija

rsz essence pre b

Nešto se događa u državi Danskoj, nije trulo niti dramatično, nego je pozitivno i dinamično.Gryphon predstavlja nadolazeću seriju pod nazivom Essence. Ime Essence može biti višeznačno, nešto poput : baza, osnovica, suština itd. Ako je suditi po prvim utiscima dobivenim na temelju kratke analize dizajna, onda značenje tog imena slobodno prevedemo na -suština- .

Essence serija nudi kombinaciju pretpojačala, stereo izlaznog  pojačala i mono-blok pojačala snage.

rsz essence 3 stk

Pretpojačalo u osnovnoj konfiguraciji je čisto analogno pojačalo visoke razine s 2 seta XLR i RCA ulazima, te  koje se po želji može opremiti i fono MM / MC modulom ili DAC modulom. također kasnije. Pored S / PDIF priključaka, PC se može povezati i putem USB-a (rezolucija PCM do 384 kHz, DSD do 22,4 MHz). Sofisticirani mikroprocesor omogućuje regulaciju osjetljivosti ulaznog signala, podešenja. Dizajneri u Gryphonu tvrde da je konstrukcija rada u režimu A klase, ali također da nudi opcionalno promjenu  radne točke rada pojačala putem poveznice "Green Bias", ovisno o položaju regulacije glasnoće kod pretpojačala zbog limitiranja potrošnje energije. Ekološki moment !

Essence pojačalo snage dostupno je u stereo verziji ili kao mono blok i deklarirano je sa 100 watta izlazne snage po kanalu do 4 ohma, 50 watta na 8 ohma, te 190 watta na 2 ohma. Ugrađeni Toroidni transformator od 1350VA zadužen je za nesmetano napajanje pojačala, a separatni upravljački sustavi odgovaraju za rad izlaznog stupnja.Gryphon Essence posjeduje isto veliko„ tehnološko srce“ kao i njegovi prethodnici, Gryphon Colosseum i Mephisto. 

rsz essence power unt

Takav pristup govori u prilog da navedena pojačala mogu se nositi s kompleksnim zvučničkim konstrukcijama čija impedancija može zaroniti duboko ispod  4 ohma. 

 https://gryphon-audio.dk/

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register