Sound News Web - Discovery Of Sound

KEN ISHIWATA

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

KEN ISHIWATA

ken-ishiwata

 

Poznati dizajner, promotor, ljubitelj klasičnih autora glazbe, inovator tvrtke Marantz, odlučio je krenuti drugim putem.

Vijest o napuštanju svoje uloge u Marantzu odjeknula je poput kakve bombe.

rsz 1978 ki

Ken Ishiwata je odlučio krenuti novim putem, traži nove izazove.Period od 1978 pa sve do 2019 kod Marantza će ostati zapamćen po brojnim novitetima, fino ustrojenim uređajima, drastičnim pomacima na audio tržištu. Samo se sjetimo legendarnog CD playera CD63MkII Signature koji je bio fino tjuniran za dugotrajne sonične užitke, kasnije su dolazila na red integrirana  pojačala PM 66KI pa sve do današnjih modela s oznakom Ruby .

rsz saruby

Brend Ambassador, Mr. Ken Ishiwata je bio involviran u svaki segment svakog uređaja koji je ugledao svjetlost dana, prije same prezentacije,  gdin Ishiwata je dubinskim analizama pomogao kod završetka finalnog proizvoda. Finest Touch .

rsz ki sacd amp

Za neupućene, Ken Ishiwata je započeo svoj dizajnerski put u Pioneer-u davne 1968 godine, kada je trebalo krenuti prema Europskom tržištu. U vremenskom razdoblju između rada za Pioneer pa sve do dolaska u Marantz, Ishiwata se bavio između ostaloga modnom fotografijom, što se manifestira i danas na njegovom izgledu te prilično sofisticiranom pristupu estetici.

Njegova ostavština je neupitna, oformio je snažan inženjerski tim, a njegove smjernice u razvoju će zasigurno i dalje živjeti.

rsz kenishiwata

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register