Sound News Web - Discovery Of Sound

BLACK RHODIUM TWIST I LIBRA

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

BLACK RHODIUM TWIST Classic I LIBRA Classic

rsz libraclassic novo

Black Rhodium je unaprijedio raspon svojih kabela. U igri su Twist Classic i Libra Classic.

 

rsz twistclassic novo

 

Twist Classic kao zvučnički kabel je plod dugogodišnjeg razvoja u smjeru postizanja vrhunske kvalitete na prihvatljiv način. Njegov izvorni dizajn je unaprijeđen dodatkom RF/EMI filtera koji je postavljen preko kabela u svrhu postizanja najmanjih mogućih smetnji i popratnih šumova koji nerijetko utječu na sam signal. Unutar kabela se nalaze 24 bakrena vodiča promjera 0.2milimetra, dok vanjski zaštitni omotač sazdan od silikonske gume koja nudi fini elasticitet.

 

rsz libraclassic filter

Libra Classic spada u strujne kabele srednjeg cjenovnog ranga.Njezin zadatak je unaprjeđenje audio komponenti koje dolaze s klasičnim generičkim napajačkim kabelima čije bazne performanse nisu dostojne spomena. Libra Classic dolazi također s dodatnim filterima za RF/EMI smetnje ali i s posebnom termičkom zaštitom od naprava koje isijavaju toplinu.

Unutar strujnog kabela se nalazi 16 bakrenih vodiča promjera po 0.2mm. Vanjski plašt je također napravljen od silikonske gume, dok promjer kabela iznosi 9 milimetara.

 

http://www.zvucne-novosti.hr/

 

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register