Sound News Web - Discovery Of Sound

Hegel SUPER

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Hegel SUPER

rsz super head

Posjedujete novo računalo i nešto kvalitetnije slušalice, no zvuk te kombinacije baš ne oduševljava a potrošili ste puno vremena na streamanje kvalitetnog materijala.

rsz super n    rsz super02 222 n

Za takve probleme postoji solucija u obliku malog pojačala za slušalice. Iz tvrtke Hegel stiže uređaj koji bi trebao poslužiti kao gotova solucija za ljude koji slušaju muziku sa računala. Mala aluminijska kompaktna kutijica pod imenom SUPER je adekvatna nadogradnja na računalnu konfiguraciju kada je u pitanju reprodukcija zvuka sa istog. Zašto je ova mala naprava nužna ? Pa zato jer standardne računalne konfiguracije za svakodnevnu uporabu nisu optmizirana, zapravo ugrađene komponente nisu predodređene samo za zvuk ili sliku pa stoga vrlo često te komponente znaju pobuditi šum tijekom svojeg rada,a takav vid smetnji zamagljuje fine glazbene detalje. Pojačalo Hegel SUPER je tako dizajnirano da reducira šum-smetnje na najmanju moguću mjeru. Pojačalo se spaja na računalo preko USB priključka, dok izlazni priključci su: mini jack(analog) i optical mini jack (digital). Izlazna impedanca je manja od 1 ohma. USB sučelje podržava rezoluciju do 24bit/96kHz.

rsz super 06 222 n    rsz super 04 n

D.B.

Info: www.hd-multimedia.com

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register