Sound News Web - Discovery Of Sound

Noviteti T+A

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

T+A Noviteti

rsz sdv 3100 slider hv HEAD

Vrhunski DAC/Streamer i Transportni sustav
Njemački T+A predstavlja dva nova modela DAC/Streamera: SD3100 HV i SDV3100HV.

 

rsz 1sdv 3100 slider hv VELIKA

 

rsz sdv3100 slider straznja

 

Dva nova vrhunska DACS-a koriste identično kućište, sustav povezivosti, kvalitetu ugrađenih komponenti i obradu signala PCM do 32bit / 768kHz i DSD 1024. Njihova međusobna razlika se ogleda u pretpojačalu, njegovoj filtraciji i napajanju. Visoko-rezolutni IPA Link je sposoban za transfer podataka velikom brzinom do raspona Gigahertza. Podaci se ne prenose u obliku klasičnog paketa, nego prolaze kroz konstantni bitni tok nemodificiranih tzv. grubih podataka.

rsz pdt 3100 slider referenz cd sacd laufwerk prednja

PDT 3100 HV je posebno razvijen transport u svrhu uzorkovanja CD i SACD diskova, te je opremljen novim dekoder/pogon mehaniznom. Ugrađeni top-loader sustav posjeduje anti-rezonanti klik. Mehanizam PDT 3100 HV smješten je u tzv. robusno podvozje koje je izrađeno od čvrstog metala. Također treba napomenuti da izlazni stupanj uređaja omogućuje interakciju s novim DAC-ovima kao što su SD 3100HV i SDV 3100HV.

rsz pdt 3100 laufwerk innen teaser sacd laufwerk unutrasnjsot

 

 

Info:https://www.ta-hifi.de/T+A

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register