Sound News Web - Discovery Of Sound

McIntosh MA352

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Novi Mac Hybrid

ma352 front

Legendarni McIntosh oduvijek je bio sinonim za vrhunske cijevne i tranzistorske pojačivačke uređaje. S vremenom su u toj kompaniji odlučili spojiti  najbolje iz oba svijeta.

 

MA352 je tzv.hibridno integrirano pojačalo, koje objedinjuje cijevno pretpojačalo i tranzistorsko izlazno pojačalo.

Cijevno pretpojačalo bazirano je na setu od 12AX7A i 12AT7 cijevima. Lampe su smještene na prednjem dijelu integriranog pojačala.Tranzistorski izlaz ovog pojačala je vrlo moćan, isporučuje 200 watta po kanalu pri impedanciji od 8Ohma odnosno 320 watta pri impedanciji od 4Ohma. Sustav hladnjaka je postavljen na bočnim stranama.Napajački sklop je vezan uz Power Guard i Sentry Monitor sklopovlje.Za ljubitelje slušalica tu je integrirano zasebno pojačalo u HXD tehnologiji (Headphone Crossfeed Director).

MA352 je solidno opremljen poveznicama, tako tu nalazimo tri seta RCA ulazna priključka, jedan set MM priključaka, te dva seta XLR ulazna priključka. Za pasionirane ljubitelje dubokih tonova ovo pojačalo se može spojiti na dva aktivna subwoofera putem RCA izlaznih priključaka.

ma352 kut daljinac

Prednjim panelom ovog zanimljivog hibrida dominiraju plavi VU-metri, dok ispod njih se nalazi zaslon s prikazom baznih funkcija odnosno parametara. Uporabni komfor pospješuje priloženi daljinski upravljač.

ma352 straznja

 https://www.mcintoshlabs.com/

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register