Sound News Web - Discovery Of Sound

PIONEER SACD MQA

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Živio SACD

pioneer pd50ae mqa

Dok mnogi tzv. analitičari predviđaju gašenje fizičkih medija, etablirani proizvođači dalje nastavljaju s razvojem istih. Jedan od tih je Pioneer. Tvrtka koja zajedno sa tvrtkom Onkyo radi na razvoju multikanalnih aplikacija je eto predstavila novi stereo CD/SACD reproduktor.

 

Novi Pioneer-ov CD / SACD PD-50 AE može dekodirati MQA s CD-a i putem USB-a. On je formalno  nasljednik starijeg PD-50, ali je pozicioniran u sasvim drugačijoj cjenovnoj kategoriji. Opremljenost je na visokoj razini, tako je tu DAC čipset ES 9026 Pro iz proizvodnog portfelja tvrtke ESS.Od digitalnih poveznica tu nalazimo optičku, koaksijalnu (SPDIF), te sve prisutnija USB poveznica. Ovom poveznicom se može dekodirati MQA datoteke iz streaming servisa Tidal.

PD-50AE posjeduje tri izmjenjiva digitalna filtera koji omogućuju promjenu zvučnih postavki: soft/warm,dynamic, strong. Ono čime se Pioneer ponosi je transportni sistem s niskom razinom pozadinskog šuma i minimalnih vibracija. Također tu je odvojeno napajanje za digitalne i analogne sklopove. Neslužbena cijena se kreće oko 2000 eura, dok dostupnost se očekuje ze mjesec studeni.

pioneer pd50ae silverfront

 

pioneer pd50ae crnastra

 https://www.pioneer-audiovisual.eu/

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register