Sound News Web - Discovery Of Sound

Benchmark HPA4

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Benchmark HPA4

rsz screen benchmarkhp head
Benchmark je predstavio svoj novi uređaj pod oznakom HPA4 , pojačalo za slušalice s linijskim poveznicama.

 

benchmark rasize hp4a bok

Benchmark se udružio s THX-om kako bi se u ovaj novi proizvod ugradio tehnologiju THX Achromatic Audio Amplifier (AAA). Prema izvorima iz kompanije, ona je uključena u „reduciranje harmonijskih,intermodulacijskih i skretničkih distorzija u rasponu od 20 do 40dB"
Tu istu THX tehnologiju Benchmark koristi u AHB2 pojačalu snage. HPA4 ima dizajn THX-888 pojačala za slušalice i upravlja potpuno novim Benchmark pojačalom koje sadrži potpuno uravnoteženu kontrolu pojačanja od 256 stupnjeva. Zasebni 256-stupanjski attenuator upravlja uravnoteženim i neuravnoteženim izlaznim linijskim priključcima. HPA4 ima i zaslon osjetljiv na dodir i daljinski upravljač.
HPA4 je potpuno analogni proizvod i dizajniran je za pokretanje s eksternog DAC-a ili analognog izvora zvuka.
HPA4 ima neovisnu kontrolu glasnoće za slušalice i linijske priključke.

rsz screen benchmark back
Info: https://benchmarkmedia.com/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register