Sound News Web - Discovery Of Sound

ifi xDSD DAC

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

iFi portabilni xDSD DAC

rsz ifixdsd front head
Kako stvari stoje na tržištu digitalnih uređaja se vodi prava bitka u klasi portabilnih DAC naprava.
Najnoviji prijenosni DAC / pojačalo za slušalica podržava MQA tehnologiju i 768kHz PCM i DSD512 datoteke.

 rsz 1ifixdsd front12
IFi xDSD utori se nalaze iznad nano iDSD Black Label u rasponu tvrtke. Može reproducirati glazbu preko aptX Bluetooth veze ili biti povezan s prijenosnim računalom, tabletom ili pametnim telefonom putem USB veze tipa A. To je sve više tražena opcija.
Postoji 3,5 mm utičnica koja duplira kao koaksijalni / optički ulaz za povezivanje drugih uređaja, kao što je TV i 3.5mm izlazni priključak na prednjoj ploči za slušalice.
Reprodukcija s jednim punjenjem traje 10 sati preko koaksijalnog / optičkog, osam sati putem Bluetooth veze i šest sati preko USB-a, vrlo slične mogućnosti se nalaze kod konkurenata kao što su Chord Mojo i Oppo HA-2-SE.
IFi također podržava PCM datoteke do 384 kHz i DSD256 putem USB ulazne konekcije. To se može proširiti na 768kHz i DSD512 preko firmware ažuriranja dostupnih na web stranici tvrtke. Međutim, reprodukcija preko koaksijalnog / optičkog sustava ograničena je samo na 24-bit / 192kHz.
Poput nekih od IFi DAC-ova, xDSD podržava i MQA tehnologiju, koja je pogodna za one koji imaju pristup Tidal Masters servisu ili MQA datotekama iz trgovine za preuzimanje glazbe.
XDSD koristi Burr-Brown DSD1793 DAC čip koji se nalazi u modelu mikro iDSD BL, ali ima niz dodatnih značajki.
Prvo, 3D + funkcija pruža dva odvojena kruga: jedan optimiziran za slušalice, a drugi za zvučnike. Cyberdrive pojačalo za slušalice ima novi dizajn sklopa koji ima za cilj pogoniti široku paletu slušalica s različitim impedancijama.
Ljubitelji dubokih tonova mogu isprobati funkciju XBass+, koja stavlja naglasak na tzv. low-end performanse.

rsz ifixdsd rear
Info: https://ifi-audio.com/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register