Sound News Web - Discovery Of Sound

Bowers & Wilkins 800 D3

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Bowers & Wilkins 800 D3

800-gallery-2 mala

Redefinicija kvalitete

Bowers & Wilkins nastoji redefinirati kvalitetu zvučnika sa svojim novim modelom 800 D3. Novi stjegonoša serije 800 D3 Diamond koristi mnoga inovativna riješenja.

 

 

Vizualna razlika između 800 D3 i 802 D3 je veličina nove bass jedinice kao i njihov broj. Top model posjeduje dvije nove 10 inčne jedinice. Dubokotonske jedinice nisu samo fizički veće nego one koriste jedinstvenu konstrukciju od karbonskih vlakana, kompaktniji stožac, te su optimizirane za linearnost i što niža izobličenja. Nove zvučničke jedinice posjeduju motor s nadograđenim magnetom za bolju kontrolu,a tu je i nova poboljšana skretnica.

 

800-gallery-2

B&W 800 D3 posjeduje isti konus, glavu turbine i čvrsto tijelo unutar kojeg se nalazi visokotonac. Unutrašnjost kabineta uključuje deblje letvice sazdane od aluminija i čelika kao čvrst oslon kompletnog zvučnika. Proizvođač navodi da su izobličenja jedinice niskog spektra za 10dB niža u odnosu na prethodnika.

 

800-gallery-3

 

 

Rezultati na papiru su spektakularni. U slučaju 800 D3 modela, kabinet je naspram prethodnika umrtvljen za 70%. Izobličenja su drastično smanjena, ponajprije zahvaljujući novim zvučničkim jedinicama. Glavnu ulogu u srednjetonskom području igra, tzv. Continuum materijal koji je zamijenio dosadašnji kevlar. Glavne su prednosti još veća čvrstoća, manja težina i smanjena izobličenja prilikom reprodukcije. Umjesto Marlana, još jednog materijala iz Bowers & Wilkins laboratorija, sada je srednjetonska jedinica smještena u aluminijsko kućište, CNC strojem izglodanog iz jednog komada te dodatno iznutra ojačano čeličnim profilima.

800 product

Za bas jedinice je također razvijena nova membrana. The Aerofoil, tj. kombinacija kevlara, polimera i posebne pjene, spojene su u sendvič konstrukciju membrane, različite debljine u presjeku. Ovakvom izvedbom, također su znatno smanjena izobličenja i bas dobiva na brzini, čvrstoći. Bowers & Wilkins, The Aerofoil drži trijumfom znanosti, računalne simulacije i materijala.

800-gallery-R GrillOff

Što se tiče visokotonske jedinice, sad već legendarnog dijamanta, dobila je novo kućište također napravljeno iz jednog komada aluminija. Za razliku od prethodnog modela, zaštitna mrežica je fiksna kako bi se izbjeglo oštećivanje skupocjenog visokotonca. Naravno, primijenjena je novorazvijena akustična mrežica.

Model B&W 800 D3 dolazit će u finišu Crnog piano laka i ružinog drva. Ovim modelom renomirana tvrtka obilježava 50 godina izvrsnosti.

D.B.

 

Info: http://www.bowers-wilkins.com

 

 

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register