Sound News Web - Discovery Of Sound

HAFLER-DYNACO ST70 Serija 3 lampaško pojačalo

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

HAFLER-DYNACO ST70 Serija 3 lampaško pojačalo

dynaco st70x.png.648x460 q85 mala

Nema tog audiofila na svijetu koji nije isprobao lampaško pojačalo ili možda čitao o njemu, te pratio razvoj od samih početaka. Jedno od takvih pojačala je legendarni Dynaco ST70.

 

 

Pod okriljem tvrtke Radial Engineering krenula je ponovna produkcija lampaškog pojačala Dynaco ST70 series 3. Stvorili su se uvjeti da provjeren dizajn uz modernu tehnologiju razvoja ugradbenih dijelova označi početak jedne nove ere. Prvobitna verzija pojačala je bila zamišljena davne 1959 godine kao set za slaganje (kit version) po narudžbi kupca a postojala je i verzija tvornički ožičenog i spojenog pojačala.

dynaco st70x.png.648x460 q85

Dizajn strujnog kruga Pentoda-trioda je gotovo isti kao i original, tu je kratak put signala. Originalne signalne cijevi (7199) se više ne proizvode, te jedva se mogu naći u opciji NOS-a (New Old Stock). Za njihovu zamjenu se koriste 3 para EF86 Pentoda za ulaz ,dok 12AU7 dvostruke triode služe za pogon izlaznih cijevi, izlazne cijevi ostaju EL34/6CA7.

0 0 0 0 70 -News-hafler-dynaco-st70 WebBot

David Hafler originalni izlazni transformatori su zadržani s jednom razlikom a to je da se koriste najnovija saznanja po pitanju namotaja. Također među novitetima unutar pojačala se nalaze precizni metal-film otpornici, poly-kompozitni kondenzatori i minijaturni visokog-kapaciteta elektroliti (nedostupni u vrijeme izvornog dizajna).Uz zasebnu sklopku omogućen je rad na 4 Ohma i 8 Ohma, snaga je 35 watta po kanalu uz frekvencijski raspon od 20 Hz pa sve do 20kHz-a. Svi signalni konektori su pozlaćeni.

Dynaco ST70 Series 3 prvo će se pojaviti na američkom tržištu, cijena je nepoznata.

Info:  http://www.hafler.com

        

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register