Sound News Web - Discovery Of Sound

Conrad-Johnson lampaška pojačala

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Conrad-Johnson lampaška pojačala

Classic-62-Silo-no-Cage mala

Dizajnerski tim u Conrad-Johnsonu je obnovio modele svojih pojačala iz entry-level serije: Classix Sixty Two(CL62) i Classic One Twenty (CL120).

 

 

 

Oba pojačala posjeduju prepoznatljiv vizualni dizajn.Navedeni modeli posjeduju revidiranu ulaznu sekciju,novu faznu pretvorbu, metal-film otpornike, polipropilenske/polistirenske kondenzatore, a tu su novi širokopojasni Transpectral izlazni transformatori. Bazna verzija oba modela nudit će EL34 izlazne cijevi, jedan par po kanalu u CL62 i dva para po kanalu u CL120. Ovi modeli će biti zamjena za Classic Sixty i LPA125SA.

Classic-62-Silo-no-Cage

Proizvođač navodi da će postojati posebna izdanja, nešto poput SE verzije, CL62 SE i CL120 SE. SE verzijer će posjedovati vrhunske ugradbene elemente: premium metal-folijske otpornike, CJD teflonske kondenzatore i posebno selektriane KT120 izlazne cijevi. Model CL62 i CL62SE će isporučivati snagu od 60 watta dok modeli CL120 i CL120SE isporučivati 120 watta.

Classic-120-silo-with-cage

Cijena za model CL62 iznosi 4750 funti dok za model CL120 iznosi 8995 funti.

Info: http://conradjohnson.com/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register