Sound News Web - Discovery Of Sound

Mark Levinson № 519 audio player

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Mark Levinson № 519 audio player

levinson mala

Mark Levinson je kompanija sa snažnim renomeom na području amplifikacije. No, kako vrijeme odmiče tako kompanija zauzima visoke položaje na području digitalije. Najnoviji uradak iz tog portfelja je No 519 audio player.

 

 

levinson

Model No519 je uređaj koji objedinjuje sve trenutno relevantne digitalne audio tehnologije. On posjeduje mogućnost reprodukcije svih digitalnih formata, kao i povezivost žičanim i bežičnim putem na kućnu mrežu, USB asinkroni glazbeni streaming i pohrana glazbenih datoteka.Ovaj uređaj posjeduje XLR konekciju, digitalne koaksijalne i optičke poveznice, Wi-Fi, apt Bluetooth povezivost.

levinskon 2

Implementirani digitalni sklop visoke razlučivosti omogućuje dekodiranje do 32bita/192kHz s PCM-a i dvostruku brzinu DSD datoteka. Referentni konverter iz game ESS Sabre32 nudi tri izborne postavke filtera i preciznu soničnu izvedbu. Ugrađeni operativni sustav je baziran na Linuxu koji je dovoljno snažan za brzi streaming glazbenih servisa i raznih mrežnih datoteka. Kompletan uređaj je smješten u crno aluminijsko kućište sa srebrnim obrubom. Prednjim panelom dominira zaslon u boji i slot za CD-diskove. Mark Levinson No519 podržava Apple iOS i Google Android aplikacije. Cijena ovog digitalnog ljepotana je sukladna njegovom renomeu - 26.000 američkih dolara.

levinskon 3

 

 

Info: http://www.marklevinson.com/

 

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register