Sound News Web - Discovery Of Sound

Cary Audio SI-300.2d

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Cary Audio SI-300.2d

Sin-título237 mala

Svaki novi uređaj izaziva određenu dozu uzbuđenja kod audiofila. No, kada se radi o uređaju iz portfelja tvrtke Cary Audio onda to uzbuđenje ima drugu dimenziju.

 

 

 

Cary Audio predstavlja kombinaciju tradicionalnog integriranog pojačala i high-end USB DA konvertera, sve u jednom kućištu.

Sin-título237

 

SI-300.2d ima u sebi stereo pojačalo od 300 watta s radom u režimu AB klase potpomognuto D/A sekcijom koja koristi patentiranu TruBit Upsampling tehnologiju. Preko USB konekcije se može dekodirati digitalni signal 32bit/384kHz PCM i DSD128 rezoluciji, dok bilo koji digitalni signal što uključuje Bluetooth se može upsamplirati do 768kHz.

SI-300.2d rear 1

Model SI-300.2d dolazi u crnoj i srebrno/sivoj izvedbi metalnog kućišta. Prednjim djelom panela dominiraju mali plavi analogni VU-metri, dok potenciometar je smješten na sredini plohe. Na stražnjoj strani se nalaze dva seta balansiranih XLR priključaka i dva seta RCA priključaka za analogne komponente, ali također tu su i XMOS USB ulazna konekcija i aptX Bluetooth poveznica. Cijena ovog nadasve zanimljivog kombinatorca iznosi 5995 dolara.

SI-300.2d silver right

Info: http://www.caryaudio.com/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register