Sound News Web - Discovery Of Sound

ELAC ADANTE

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ELAC Adante linija zvučnika

elac driver small
Njemački ELAC pod dirigentskom palicom Andrewa Jonesa stvara nove vrijednosti.U nove vrijednosti spadaju zvučnici pod imenom Adante.

FINAL adante

Adante je nova linija zvučnika namijenjena za stereo i višekanalne aplikacije.
Serija Adante se sastoji od tri modela: samostojećeg AF61, malog zvučnika sa smještajem na stalak AS 61 i centralnog zvučnika AC 61.

mid high
Unutar svakog zvučnika se nalazi novi srednjetonac/visokotonac s koncentričnom jedinicom, a također tu je i novi dubokotonac od 6.5 inča.

adante iznutra
Unutar kabineta zvučnika se nalaze posebne upornice koje služe za eliminaciju rezonancija. Modeli AS 61 i AC 61 dolaze s zasebno dizajniranim stalcima koji nadopunjuju njihov dizajn.
Cijene za ovaj novi trio su prvo formirana za američko tržište: AS 61 koštat će 2500 dolara, AC 61 2000 dolara dok AF 61 će koštati 5000 dolara.

 
Info: http://hd-multimedia.com

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register