Sound News Web - Discovery Of Sound

KEF KC62 Subwoofer

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Britanski KEF je predstavio nesvakidašnji subwoofer omanjih dimenzija (246x256x248 mm ). Pogled na te brojke bi mogao čitatelja dovesti u zabludu- da se radi o malom plastičnom subcu za kućno kino.

No , stvari su u realnosti sasvim drugačije. Unutar njegova kabineta je implementirana Uni-core tehnologija koja omogućuje maksimalne duboke tonove u minimalnom prostoru, tako da kombinira sustav poništavanja sile s velikim magnetom i dvije različito postavljene zavojnice (za svaku jedinicu odvojeno).

Sa svake strane se nalazi po jedna zvučnička jedinica od 165mm opremljena s P-Flex ovjesom. Taj ovjes omogućuje bolje pomicanje jedinice što u konačnici rezultira preciznijim i dubljim dubokim tonovima uz znatno smanjenje izobličenja. KEF KC62 posjeduje - "Smart Distortion Control Technology" patentni sustav koji vrši korekciju najmanje anomalije kod pojave signala, zapravo vrši kontrolu rada zavojnice detektirajući i ispravljajući nelinearna izobličenja, a sve uz pomoć posebno razvijenog DSP algoritma iBX(Intelligent Bass Extension). Također treba napomenuti da sustav zvan Smart Limiter osigurava nesmetan rad dvaju pojačala od 500 watta s režimom rada u D klasi, te da oni isporučuju gotovo savršen signal. Uz žičano povezivanje, ovaj subwoofer posjeduje mogućnost bežične veze uz poseban bežični adapter KW1. Za podešenje rada subwoofera postoji 5 predefiniranih postavki koje se koriste prema prostoriji slušatelja. Cijena i dostupnost su nepoznati.


https://uk.kef.com/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register