Sound News Web - Discovery Of Sound

Novi Marantz Premium modeli

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Novi Marantz Premium modeli

marantz pm10 mala

Ovogodišnji sajam High End München 2016 je ponudio raznolik pristup tehnologiji i proizvodnji audio uređaja. Iz izvještaja ste mogli zaključiti da baš svatko bez obzira na ideje i postojanost može kreirati svoj proizvod te ga masno naplatiti, bez respekta prema etabliranim proizvođačima. No poznate kompanije se ne obaziru na najezdu novih malih proizvođača, te nastavljaju utabanim stazama. Jedna od takvih kompanija je Marantz.

 

 

 

Marantz je predstavio dvije nove komponente pod oznakom 10 iz Premium serije. Radi se o stereo integriranom pojačalu PM-10 i SACD/CD High-res reproduktoru SA-10.

marantz pm10

Marantz PM-10 je potpuno novo stereo integrirano pojačalo koje u sebi nosi odvojeno napajanje, balansirani dizajn i analogne strujne krugove s HDAM sklopovljem. Pojačalo je dizajnirano kao Dual-Mono sustav, ideja je prenesena iz pretpojačala SC-7. Prednji dio kućišta izveden je u prepoznatljivom stilu sa zaobljenim stranicama, dok je unutrašnjost obložena bakrenim stranicama. Neslužbeno saznajemo da će cijena za ovo pojačalo iznositi 7999 eura.

pm10 straga

Marantz SA-10 je novi digitalni player koji uključuje novo-razvijenu SACD-M3 tehnologiju, kao i reprodukciju audio datoteka preko digitalnih ulaza.SA-10 podržava PCM/DXD formate (32bit/384kHz), DSD (2.8/5.6/11.2MHz). Vizualni dizajn nastavlja tradiciju Premium serije. Cijena i dostupnost novog reproduktora je nepoznata.

marantz sa10

 

Info: www.hifi.nl

 

 

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register