Sound News Web - Discovery Of Sound

PIONEER PD-70AE (S)

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

PIONEER PD-70AE (S)

rsz pd70aes bok head
Novi SACD reproduktor iz Pioneera
Pioneer je predstavio svoj novi SACD player koji može poslužiti i kao zasebni D/A konverter.

 rsz 1pd70aes lijevibok
Uz originalnu tehnologiju za – pickup control - i "Quiet Drive", player uključuje dvostruke ESS DAC čipove, XLR terminale s potpuno balansiranim sklopovima, te diskretne sustave analogno/digitalnog napajanja.
Potpuno uravnoteženi strujni krug
Od digitalne do analogne pretvorbe do analognog izlaznog signala, cijeli analogni proces usmjeren je preko potpuno balansiranog kruga koji sadrži neovisne lijeve i desne kanale. Kada je spojen na pojačalo s uravnoteženim (XLR) ulazom, uobičajeni impedancijski efekti kod prijenosa analognog signala mogu se svesti na minimum.

rsz pd70aes napajanje
Samostalni D / A pretvarač
Osim što je SACD / CD uređaj, PD-70AE također funkcionira kao samostalni DAC za druge digitalne audio izvore. DAC koristi dvojne ESS DAC čipove.
Diskretno analogno / digitalno napajanje
Digitalni i analogni krugovi imaju svaki vlastiti diskretni izvor napajanja.
Prilagođeni elektrolitički kondenzatori za visokokvalitetni zvuk
Prilagođeni elektrolitički kondenzatori za visoko kvalitetni zvuk odabrani su kroz ponavljanje ispitivanja tijekom slušanja SACD i CD zvučnog zapisa.
Funkcija podešavanja raspona
Funkcija omogućuje fino podešavanje u području DAC zaključavanja kako bi se smanjio jitter u ulaznom signalu. Podešavanja se mogu poduzeti u šest koraka, a zadani su u rasponu 6. Raspon od 1 do 3 namijenjen je za fino podešavanje
3-modalni digitalni filtar
Digitalni filtar omogućuje fino podešavanje zvučnih značajki DAC-a - 'Slow' za mekano i toplo, 'Sharp' za čvrste i uske, i 'Short' za brzo i naprijed zvuk.
Konstrukcijske značajke
Čvrsta bazna konstrukcija
PD-70AE koristi Pioneer-ov zaštitni znak Rigid Under Base koji štiti od vanjskih vibracija i popratnih smetnji.
Zaštitno omeđeno kućište CD-transportnog pogona protiv vibracija
CD pogon nalazi se u zaštićenoj kućištu s gornjom pločom i pridruženom vrpcom. Pogonska baza čvrsto je pričvršćena na okvir aluminijske legure, sve postavljeno u prigušenu plutajuću strukturu.

rsz pd70aes konektori
Info: http://www.pioneer-audiovisual.eu

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register