Sound News Web - Discovery Of Sound

SENNHEISER HD25 Limitirana edicija

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

sennheiser hdžutaoblj head

Poznata njemačka audio tvrtka – Sennheiser ove godine obilježava 75 godina postojanja. U tu svrhu predstavlja limitiranu ediciju svojih najpoznatijih slušalica HD 25.

Model HD 25 koje su istovremeno monitorske I DJ slušalice bit će dostupne u limitiranoj nakladi od 25.000 primjeraka. Navedene slušalice prvi puta su se pojavile 1988 godine i požnjele potpun uspjeh. Limitirana edicija doći će retro izdanju sa žutim ušnim jastučićima po ugledu na legendarne HD 414. HD 414 su bile prve slušalice otvorenog tipa sa žutom spužvom na zvučničkoj jedinici. HD 25 će doći sa žutim kožnatim jastučićem na zvučničkoj jedinici.

rsz hd25žuta velika
Model HD 25 pokriva radni raspon od 16-22.000Hz, nominalna impedance je 70 Ω, princip rada je dinamičke slušalice zatvorenog tipa, dužina kabela 1,5m dok u paketu dolaze dva priključka 3,5 i 6,3mm. Slušalice dolaze retro pakiranju.

retropackhd25
Info: https://en-us.sennheiser.com/

 

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register