Sound News Web - Discovery Of Sound

PRO JECT DEBUT CARBON EVO

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

rsz pjdebutcarbonevo

Novi Pro-Ject Debut Carbon EVO
Pro-Ject Audio Systems nastavlja s razvojem analogne sekcije i njezinom promocijom. Najnoviji proizvod u portfelju je model gramofonske integracije iteracija serije Debut. Nova iteracija nosi oznaku Debut Carbon EVO.

 mQC9XQiNZ68W4BJCLVSYrn-650-80
Pro-Jectov Debut Carbon EVO dolazi s usavršenim rješenjima, dizajnom i širokom lepezom boja.
Nova iteracija donosi poboljšanja u obliku metalnih podesivih nogica s termoplastičnim elastomerom (TPE). One su zadužene za stabilno pozicioniranje , dok TPE prsten omogućuje eliminaciju rezonancija.Masa tanjura je podignuta na 1.7kg, dok prsten koji je spojen izvana uz dodatnu kinetičku energiju stvara tzv. efekt zamašnjaka čija je namjena stabilnost sinkronizacije. Upravljanje motorom se vrši preko elektroničkog sklopa za odabir brzine vrtnje između 33 i 45 okretaja u minuti. Za ljubitelje vinila koji se vrte na 78 okretaja postoji posebno ručno podešavanje, te postoji mogućnost opcionalnog dodatka u obliku Ortofon 2M 78 gramofonske zvučnice.

Novi integrirani sinus-generator poboljšava preciznost brzine preko kvarcne stabilizacije. Sklopka za prebacivanje brzine je smještena ispod same šasije uređaja, a sve u svrhu minimalističkog estetskog pristupa. Kompaktni MDF okvir s potpuno novim osmerokutnim površinama dolazi ručno obrađen-lakiran u širokoj paleti boja. Model Debut Carbon EVO dolazi u bradi sjajnoj laka raznih izvedbi, tako da potencijalni vlasnik može personalizirati svoj audio sustav. Cijena i dostupnost je trenutno nepoznata.
https://www.project-audio.com/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register