Sound News Web - Discovery Of Sound

NAD M32 i M50.2

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

NAD M32 i M50.2

NAD1 HighEnd mala

NAD Electronics je predstavio dva nova modela kao nadogradnju na postojeću Masters seriju.

 

 

 

Dva nova modela uređaja su : M32 Direct Digital Amplifier integrirano pojačalo s mnoštvom mogućnosti i M50.2 Digital Music Player, moderni digitalni raznovrsni uređaj s mogućnošću reprodukcije glazbenog zapisa visoke rezolucije, bežičnog streaminga, te ripanja CD naslova.

NAD1 HighEnd

M32

NAD M32 je integrirano pojačalo modularnog ustroja. što u praksi znači da je lako nadogradivo. Dizajn je rađen u digitalnoj domeni gdje analogni ulazi se pretvaraju u PWM (Pulse Width Modulation) i ostaju u digitalnoj domeni do izlaznog stupnja. Pojačalo posjeduje koaksijalni, USB, optički i AES/EBU digitalne priključke, te dva para analognih ulaza i MC gramofonski ulaz.Ovo integrirano pojačalo isporučuje snagu od 150 watta pri impedanciji od 8 Ohma. Implementirana napredna MDC arhitektura omogućuje da ovo pojačalo postane  centralna jedinica koja može kontrolirati ostale uređaje u modernim integriranim multi-room sustavima, te poslužiti za reprodukciju-streaming glazbenih datoteka s kućne mreže i NAS uređaja.

NAD-M32-Direct-Digital-Amplifier-1

M50.2

NAD M50.2 je moderni glazbeni reproduktor kao svojevrsni nasljednik modela M50.Model M50.2 u svojoj konstituciji nosi određene tehnološke pomake, jedno od tih pomaka je digitalizacija i pohrana glazbenih datoteka, konektivnost preko BluOS opcije s ostalim komponentama, korištenje Cloud usluga i strimanje glazbe bez računala. Uređaj se može kontrolirati preko posebne aplikacije na pametnom telefonu i tablet računalu. Ripanje CD naslova se može vršiti u rezoluciji 24bit/192kHz-a.M50.2 može dekodirati : FLAC, ALAC, MP3, WMA,AAC, Ogg . Povezivost je moguća preko Bluetooth Aptx, Wi-Fi i Gigabit Ethernet ulaza, dok od digitalnih priključaka tu su: SPDIF, AES/EBU, koaksijalni i optički,USB, te HDMI izlazni priključak.

NAD02 High End

Po navodima proizvođača M32 integrirano pojačalo koštat će 3999 dolara dok M50.2 digitalni reproduktor koštat će 4000 dolara.

D.B.

Info: http://nadelectronics.com/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register