Sound News Web - Discovery Of Sound

Oracle Origine gramofon

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Oracle  Origine gramofon

ORACLEORIGINEWHITE mala

Novi Oracle gramofon

Novi Oracle Audio Origine gramofon je kreiran s ciljem da nudi kvalitetu i dugotrajnost za pristupačnu cijenu.

 

ORACLEORIGINE

 

Origine nosi vizualni identitet preuzet iz modela Delphi. Origine se naslanja na dvoslojno-postolje, dok postolje  je osovljeno na antivibracijsko podnožje. Ležajevi antivibracijskog podnožja jednako dobro funkcioniraju kao i kod prvih modela od prije cca 30-tak godina. Dakle, provjeren dizajn! 

ORACLEORIGINEWHITE

 

Model Origine je opremljen vanjskim synhronim AC motorom i Unipivot ručkom unutar koje se nalazi Cardas ožičenje. Novi model Oracle Origine gramofona je dostupan s Ortofon 2M Blue zvučnicom (ovisno o želji korisnika). 

ORACLETONEARM

 

Gramofon posjeduje sklopku za regulaciju prebacivanja brzine vrtnje - 33  i 45rpm. Oracle Origine je dostupan u crno-plavoj,crno-zelenoj, crno-narančastoj,bijelo-plavoj i bijelo-crvenoj verziji.

ORIGINETOP

 

Info: http://www.oracle-audio.com

 

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register