Sound News Web - Discovery Of Sound

Acoustic Energy predstavlja AE1 limited edition

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Acoustic Energy predstavlja AE1 limited edition

AE1-Classic-LE-Header-Banner 1 portal mala

 

U povodu prestanka proizvodnje jednog od britanskih najlegendarnijih zvučnika, Acoustic Energy predstavlja limitiranu konačnu verziju nagrađivanog AE1 Classic zvučnika. 

Proizvesti će se samo 100 numeriranih parova AE1 Classic Limited Edition zvučnika za svjetsku distribuciju, pretvarajući ovaj klasik u želju kolekcionara preko noći. Osim luksuznog piano sjaja, svaka jedinica će biti luksuzno finiširana s pozlačenim ili posrebrenim vijcima. Isto tako na zvučnicima će se nalaziti i pozlačena ili posrebrena pločica s ugraviranim serijskim brojem. Svaka zvučnička jedinica će se posebno testirati i uparivati te imati potpisani certifikat performansi i autorizaciju. 

AE1-Classic-LE-Header-Banner 1 portal

 

Legendarni diizajn se temelji na izvornom AE1, a AE1 Classic LE će zadržati isti prepoznatljiv dizajn te vrhunski i zanimljiv zvuk. Ovo je prilika za sve prave kolekcionare na nabave ovaj dragulj od zvučnika u limitiranoj verziji koji više neće biti dobavljiv.

Budući sretni vlasnici se potiču da prijave svoje AE1 Classic Limited Edition na web stranici AE, dobiju jamstvo na 5 godina i mogućnost osvojiti ulaznice za party povodom 30. godišnjice firme Acoustic energy u travnju 2017. godine.

info: http://www.zvucne-novosti.hr/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register