Sound News Web - Discovery Of Sound

Wilson Benesch Resolution

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)


WB U Munchenu

rsz resolution head 
Engleske egzote iz Sheffielda, Wilson Benesch u Munchenu predstavlja novi model samostojećeg zvučnika pod znakovitim imenom Resolution .

 

rsz resolution bocna

Na prvi pogled odmah se vidi da novi model zvučnika dizajniran sasvim drugačije od ostale engleske braće.

rsz 1resolution wb
Najnoviji zvučnički dizajn iz sastava Geometry serije se sastoji od kompozitne mono-klupice sazdane od ugljičnih vlakana. Geometry serija razvijena je pomoću 3D CAD/CAM sustava Dassault koji se koristi u razvoju Formule 1 i zrakoplovne tehnologije.
Kabinet spada vjerojatno u najnaprednije izveden kabinete zbog posebno izrađenih ograda i unutrašnjih dampirajućih konstrukcija, bez internih oslonaca.
Dinamička zvučnička jedinica Tactic-II i polukružni Semisphere visokotonac izrađuju se pomoću NdFeb magneta , sastavljenih od niskoprofilnih legura. Proizvođač koristi Izotaktni polipropilen u Tactic-II hibridnoj kupoli svila-ugljik
Wilson Benesch koristi Izotaktni polipropilen u Tactic-II i hibridnoj kupoli od svile-ugljika u polusferi. To je izbor materijala unutar membrane zvučničke jedinice.
Zvučnici nude dodatak od 12 Tactic-II dinamičkih zvučničkih jedinica i dva polukružna visokotonca po paru. U srednjoj i visokoj frekvenciji, Wilson Benesch postavlja zasebnu gornju i donju središnju zvučničku jedinicu, s bilo koje strane polusfernog djela, taj aranžman je poznat kao Troika sustav.
Bass sekcija funkcionira s četiri Tactic-II zvučničke jedinice koje tvore dvostruki Isobaric Drive System.

rsz resolution isobaric
Svi zvučnici iz serije Geometry se izrađuju po narudžbi i mogu biti projektirani s nizom visokokvalitetnih polimera, prirodnih drvenih obloga i P1 obojenih ugljikovih vlakana.

rsz resolution frontdrivers
Tehničke natuknice:
Osjetljivost: 90dB
Impedancija: 6Ohm / 3Ohma.Min
Frekvencijski raspon: 30Hz – 30kHz
Dimenzije: 159cm x 52cm x 54.7cm (VxŠxD)
Masa: 90kg
Cijena je 41.578 eura za standardnu završnu obradu.


Info: http://wilson-benesch.com

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register