Sound News Web - Discovery Of Sound

Sigma Audio novi uvoznik i distributer za KEF

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Sigma Audio novi uvoznik i distributer za KEF

KEF1 2 mala

 

Sigma Audio Koncept d.o.o. je postala uvoznik i distributer jednog od najcjenjenijih svjetskih imena audio industrije, renomiranog engleskog proizvođača zvučnika – KEF.

 

Slavna povijest KEF-a počinje 1961. godine sa sjedištem u Nissen Hutu kada ju je osnovao legendarni Raymond Cooke pod okriljem Kent Engineering & Foundry (odakle i dolazi izvedeno ime KEF), inače tvrtke koja se bavila s metalima na obalama rijeke Medway u blizini Maidstonea u Kentu. Cook kao bivši elektroinženjer BBC-a bio je oduševljen eksperimentima s novim materijalima i tehnologijama u kojima je sudjelovao, te ih je odlučio primijeniti u kreiranju zvučničkih sustava vrhunske kvalitete zvuka kako bi ga oni mogli reproducirati na što prirodniji način, što je moguće vjernije izvorniku. 

KEF1 2

 

Od samih svojih početaka KEF je predstavljao pionira u inventivnosti razvoja vrhunskih zvučnika za visokovjernu reprodukciju zvuka, a upravo ga po tome cijene i danas, desetljećima kasnije, audiofili širom svijeta. Tome su tijekom godina doprinijeli brojni najnadareniji inženjeri koji su bili i mnogi još uvijek jesu dio uspješnog KEF tima, a rezultat toga su i brojni patenti te znanstveni radovi kakvima se ne može pohvaliti niti jedan drugi suvremeni konkurent.

'Inovatori zvuka' i danas je osnovna premisa i filozofija tvrtke. U tim riječima sažeta je kompletna vizija KEF-a, usmjerenje, poslovna etika, opća kultura – od prvih dana sve do danas.

KEF2 2

 

Info: http://www.sigma-audiokoncept.hr/

 

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register