Sound News Web - Discovery Of Sound

Wharfedale Reva

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Wharfedale Reva

wharfedale reva-walnut01
Nova serija iz Wharfedalea


Wharfedale je potvrdio izlazak nove serije zvučnika pod imenom Reva. Novi asortiman obuhvaća dva monitorska zvučnika , dva samostojeća i jedan model centralnog zvučnika.Početna cijena za stereo par iznosi 450 funti. 

 wharfedale reva series0
Nova serija je bazirana na rješenjima iz serije Diamond, a to uključuje unutrašnjost kućišta, zvučničke jedinice, unaprijeđena skretnica i cjelokupan vizualni izgled. Kabinet zvučnika je rađen kao sendvič konstrukcija s dodatnim slojevima. Takva konstrukcija ima za cilj nisku rezonanciju. Također bass-reflex port je smješten pri dnu kabineta čime se dobilo na učinkovitosti odnosno boljoj bass artikulaciji. Novo-ugrađene zvučničke jedinice su produkt inženjerske ekipe. Tako su bass i srednjetonske jedinice napravljene od tkanine staklenih vlakana dok je visokotonac sazdan od tekstilnog materijala. Kabineti novih zvučnika su ručno izrađeni u komadu, premazani višeslojnim lakom, dok zvučnički ovjes je izrađen od aluminija.

bookshelf reva2
Cijene: Revo 1 (monitor)- 450 funti , Revo 2(monitor) - 600 funti, Reva 3 (samostojeći model) - 1000 funti, Reva 4(samostojeći model) - 1300 funti i Reva C (centralni) - 400 funti.

reva4 interior


Info: www.wharfedale.co.uk

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register