Sound News Web - Discovery Of Sound

KEF LS50 Wireless

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

KEF LS50 Wireless

ls50-pedigree mala

Legenda je postala bežična

 

ls50-wireless-uniq

Za svoj 55. rođendan renomirani britanski proizvođač zvučnika KEF s ponosom predstavlja kompletan i u potpunosti aktivan glazbeni sustav najviše klase – LS50 Wireless. Dijeli iste dobitne karakteristike s jednim od svojih referentnih modela LS50 (kako i sama oznaka sugerira), novi LS50 Wireless sustav omogućuje korisniku uživanje u vrhunskom streamingu i reprodukciji glazbe na krajnje jednostavan način.

ls50-wireless-white-lifestyle-2

Svim višestruko nagrađivanim inovacijama, tehnologijama, materijalima, dijelovima i rješenjima već potvrđenim u jednim od najcjenjenijih zvučnika današnjice – LS50, sada su u Wireless inačici pridodani visokorazlučivi (192 kHz/24 bit) DA (DigitalnoAnalogni) pretvarač najviše klase i ustroja, pretpojačalo s funkcijama streaminga glazbenih sadržaja, snažno izlazno pojačalo bi-amp (200 + 30 W po kanalu) dual-mono audiofilske konfiguracije, te DSP aktivna skretnica za optimalan i usklađen rad svih elemenata sustava u različitim akustičkim okruženjima i prema individualnim preferencijama korisnika.

ls50-wireless-remote

Tako je zaokružen cjelovit moderan HiFi glazbeni sustav s praktično neograničenim rasponom konekcija za reprodukciju glazbe iz različitih izvora. Podržani su 2,4 GHz / 5 GHz Dual-band Wi-Fi, Bluetooth 4.0 s aptX kodek, fiksna mrežna Ethernet konekcija, asinkroni USB, optički TosLink i klasični analogni RCA linijski ulaz.

ls50-wireless-input

Upravljanje je iznimno jednostavno i intuitivno putem pripadajuće aplikacije dostupne u obje iOS i Android varijante. Rezultat svega je doista impresivan i u svakom pogledu napredan glazbeni sustav s potpisom renomiranog svjetskog proizvođača koji donosi state-of-the-art tehnologije i vrhunski audiofilski doživljaj zvuka neovisno o vrsti i karakteristikama izvora, a bez problema će se vizualno i akustički uklopiti u svaki interijer istinskih ljubitelja glazbe.

ls50-pedigree

Info: http://www.sigma-audiokoncept.hr/

 

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register