Sound News Web - Discovery Of Sound

KEF R50 Dolby Atmos

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

KEF R50 Dolby Atmos zvučnički modul 

KEF je najnoviji proizvođač koji je krenuo koristiti Dolby Atmos tehnologiju. Najnoviji model zvučnika s popratnim modulom može se uklopiti u bilo koji zvučnički sustav.

 

Model R50 koristi patentiranu Uni-Q zvučničku jedinicu koja se sastoji od 25mm aluminijskog visokotonca i 130mm bass/srednjetonske jedinice.

U KEF-u tvrde da te jedinice zajedno proizvode duboke tonove, brze i precizne srednje tonove i nevjerojatno čiste visoke frekvencije. Z-flex Surround tehnologija koristi se za smanjivanje distorzije i poboljšanje vokalne jasnoće. R50 ima oblikovani dizajn koji je namijenjen za preojekciju zvuka prema gore, sve u svrhu Dolby Atmos soničnog doživljaja. Po navodima proizvođača - R50 je komaptibilan s bilo kojim Dolby Atmos sustavom. KEF također u ponudi ima zvučnike za stropnu ugradnju za dobiavnje Dolby Atmos soničnog efekta : Ci160QR, Ci160R i THX Ultra2 certificirani model Ci200RR-THX. Model R50 bit će dostupan u studenom po cijeni od solidnih 600 funti za par, tko voli nek izvoli..

Info: www.kef.com 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register