Sound News Web - Discovery Of Sound

Klipsch slavi 70 godina s limitiranim izdanjem Heritage zvučnika

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Klipsch slavi 70 godina s limitiranim izdanjem Heritage zvučnika

70th-anniversary-heresy-pair-3 mala

U obilježavanju 70 godina postojanja, Klipsch će proizvoditi 70 pari modela Klipschorn i Heresy zvučnika.

 

 

 

Klipschorn zvučnik je pokrenut 1946. godine od strane osnivača tvrtke Paula Wilbura Klipscha, a čiji je cilj da reproducira "snagu, detalje i emocija žive izvedbe kod kuće". Taj model je u kontinuiranoj proizvodnji 70-godina, te je dizajnerski ostao potpuno isti.

 

Zvučnik je trostazni sustav s 1 inčnim visokotncem u kompresiji, 2 inčnim srednjetoncem i 15 inčnim savijenim horn-wooferom. Zvučnik je visok 1.28 m a težak je nemalih 79.5 kg.

klipsch-klipschorn070th

Za novu izvedbu 70- obljetnice izraditi će se 70- tak zvučničkih parova. Klipsch je u potpunosti zatvorio stražnji dio horne što u praksi znači da zvučnik postaje fleksibilniji za smještaj u prostoru a taj dio kućišta djeluje kao svojevrsni kut.

Svaki par obljetničkih zvučnika će imati pločicu s posvetom odnosno pojedinostima i svoju povijest, numeraciju i potpis majstora. Ti modeli će biti izvedeni u finišu australskog oraha s komplementarnim srebrnim rešetkama. Cijena će biti 16.000 dolara za par.

klipschornspeakers-right-walnut

Model Heresy je u originalu zamišljen kao svojevrsni središnji zvučnik, uveden u proizvodnju daleke 1957 godine. Taj model je bio zamišljen kao dodatna nadogradnja na Klisphorn (vrlo ozbiljna kombinacija).

U svojoj trećoj generaciji, Heresy je dobio snažniji woofer ,bi-wire mrežu, srednjetonske i visokotonske jedinice u kompresiji. Također i Heresy će imati pločice i potpis. Ovi zvučnici će biti izvedeni u finišu australskog oraha sa srebrnim rešetkama i to po cijeni od 3200 dolara za par.

70th-anniversary-heresy-pair-3

Slogan iz Klipscha glasi : " Vi ne kupujete zvučnik, kupujete komad američke audio povijesti s opakim zvukom".

Info: http://www.klipsch.com/

 

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register