Sound News Web - Discovery Of Sound

Otišao Ken Ishiwata

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Odlazak Legende

rsz cd63 deatiledki

Legendarni  audio inžinjer, hifi guru, te višedesetljetni ambasador Marantza nas je napustio u 72 godini života.Njegov utjecaj n a audio polju je neprijeporan. njeogva strast prema glazbi se direktno očitovala u mnogobrojnim Marantz uređajima.

Posebno se pmate CD naprave s njegovim potpisom, jedan od možda najprodavanijih modela je bio Marantz CD 63 MK II KI Signature. Taj uređaj je samo mali dio njegovih radova na polju digitalne tehnike. On je uspio pomiriti Japanski stil dizajniranja uređaja, tehnologiju i Europski sustav kontrole kvalitete istih.

rsz 40yearskenishki

Malo je poznato da Ken Ishiwata prije rada za Marantz je radio u tvrtki Pioneer još davne 1968 godine, te kasnije za još nekoliko brendova. Kasnije se posvetio modnoj fotografiji, te dizajniranju i izradi odjevnih predmeta, mnogi od njih su viđeni na njegovim prezenatcijama širom svijeta. Ken Ishiwata je radio za Marantz od 1978 do 2019 godine, to je dobrih 41 godinu koje se tako lako ne mogu zaboraviti, dapače ostat će trajno zapisano u almanahu ove legendarne  kompanije.

rsz boston acoustics a serie launch mit ken ishiwata

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register