Sound News Web - Discovery Of Sound

AUDIONET HUMBOLDT

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

rsz audionet humboldt head

Njemačka mega pojačala uvijek izazivaju veliku pozornost. Razloga ima više: nesvakidašnji koncept, kvaliteta fizičke izrade, visoka razina opremljenosti, posebno odabrani rijetki elektronički elementi, sonične performanse i visoka cijena.

 

rsz humboldt iznutra

Berlinska tvrtka Audionet je napravila integrirano pojačalo koje izgleda poput kakvog monstruma. Zapravo spojila je pretpojačalo Stern i pojačalo snage Heisenberg u moćnu kompaktnu cjelinu pod nazivom Humboldt.

Humboldt neodoljivo podsjeća na medicinski mjerni uređaj nego na stereo integrirano  pojačalo, samo središnji zaslon i potenciometar govore o tome da se radi o pojačalu.

U masivnom metalnom kućištu se nalaze dva inkapsulirana toroidna transformatora koji daju osjećaj moći i sigurnosti rada, te sekcija stabilizacije napajanja. Pogledom u profilni presjek može se razaznati minuciozna izrada, preciznost spojeva i pomno odabrani elektronički sklopovi. Dizajn je izveden u dvostrukoj mono konfiguraciji, te isporučuje snagu od 460 watta pri impedanciji od 4Ohma.

Za regulaciju razine glasnoće je zadužen potenciometar s dvostrukim kugličnim ležajem, nestandardni pristup.

 

Na stražnjoj strani se nalaze probrani konektori. Tako tu nalazimo tri seta RCA ulaznih priključaka i dva para XLR ulaznih priključaka. Ugrađeni zvučnički terminali su rodijski konektori iz Furutecha. Humboldt dolazi u dvije izvedbe - srebrnoj i crnoj,a cijena za njemačko tržište iznosi solidnih 42.000 eura. Tko voli nek izvoli…

rsz humboldt straga

 http://en.audionet.de/

 

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register