Sound News Web - Discovery Of Sound

VINCENT DAC7

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Vincent DAC7

 rsz dac7 desnibok head
D/A konverter s lampama
Digitalno / analogni pretvarač za najviše zahtjeve, s lampaškim izlaznim stupnjem. Zvuči kao hereza, ali to nije tako loše.

 

rsz 1dac7 desnibok

Vincent D/A pretvarač pod oznakom DAC7 koristi u izlaznom stupnju dvije 12AU7 cijevi. Proizvođač je ostavio mogućnost korištenja FET izlaznog stupnja tako što se preko zasebne sklopke prebacuje vrsta izlaznog stupnja. Uređaj omogućuje povezivanje s dva TOSLINK optička i dva S/PDIF koaksijalna priključka, te po jedna AES/EBU i USB priključak za računalo. Zadnja dva navedena priključka mogu prihvatiti-obraditi PCM rezolucije do 384kHz kao i DSD bitstream do 11.2MHz. Vincent za digitalnu obradu koristi AK4490 DAC čipsetove. Napajačka sekcija je bazirana oko toroidnog transformatora s dva sekundarna namota – jedna za analogiju, drugi za digitaliju. Stabilizacija napona ide preko ispravljačke cijevi 6Z4. Vincent DA7 posjeduje po jedan set RCA i XLR izlaznih priključaka. Uređaj dolazi u čvrstom aluminijskom kućištu, dostupno u crnoj i srebrnoj izvedbi, dok za potpuni uporabni komfor brine se priloženi metalni daljinski upravljač.

rsz dac7 straznja
Info: https://www.vincent-tac.de/home.html

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register