Sound News Web - Discovery Of Sound

ETSURO URUSHI MC CARTRIDGES

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

MC Etsuro Urushi

 rsz bordeaux urushi
MC zvučnice iz Etsuro Urushi. Od sada će se distribuirati u Europi (Njemačka, Ibex Audio)

Program čine MC zvučnice "Cobalt Blue" (3.990 eura), "Bordeaux" (6.690 eura) i top model "Gold" (13.290 eura), koji je presvučen listom od 24 karatnog zlata. Osim toga, tu je MC transformator ET-U50 (3.650 eura).

rsz etsuro urushi
Bordeaux koristi iglu s kontaktnom površinom od 80μm line Super mikro linija dijamantnog čipa, koji točno prati ultra-precizan utor. Ova posebna igla ima za cilj reprodukciju zvuka snimljenog na ploči u pravim bojama.
Materijal safirne cijevi odabran je za kantilever. Koristeći safir koji nosi vrhunski karakter prijenosa zvuka i tvrdoću, Bordeaux je postigao transmisiju vibracija pri velikoj brzini bez stvaranja bilo kakvih izobličenja. Ne samo za kantilever, već i za Bordeaux u osnovni dio uveden je safirni materijal. Osnovni dio koji dolazi u dodir s glavom za glavu koristi čistu safirnu ploču debljine 2.5mm. Zbog toga je mehanizam prijenosa vibracija završen u jednom tijelu, tako da uložak može u potpunosti eliminirati gubitak signala.
Magnetski krug je u kombinaciji s elektromagnetskim mekim željezom i samarijevim kobaltnim magnetom koji omogućuje magnetske performanse u skladu s vibracijama zavojnice kako bi se osigurala ukupna ravnoteža i debljina zvuka. ,
Kućište Bordeauxa je ručno izrađeno i primijenjeno s japanskim tradicionalnim urushi obrtom na Extra-super duraluminij (AL7505). Uruši premaz svakog tijela iz Bordeauxa prolazi kroz različite složene procese, ručno izrađene od strane obrtnika dugogodišnje tvrtke Urushi Sakamoto, kako bi se dobila rigidnost i prekrasna slojevitost boje Bordeaux boje. Pojedinosti ovog urushi su fascinantne i može se promatrati na prvi izgled Bordeaux uložak

rsz gold1new urushi
Etsuro Gold predstavlja vrh ponude modela MC zvučnica, te je stvoren da pruži vrhunsku reprodukciju audiofilima diljem svijeta. Vjerni osnovnom inženjerstvu, Etsuro Gold je apsorbirao više od 40 godina iskustva u proizvodnji gramofonskih zvučnica u Excel zvuku.
Model Etsuro Gold sadrži dijamantni kantilever i zbog karakteristika tvrdoće dijamanta, brzina prijenosa vibracija može se povećati kako bi se poboljšala kvaliteta zvuka. Istovremeno se smanjuje nepotrebna rezonancija kako bi se naglasila transparentnost reproduciranog zvuka.
Vrh glave koristi posebnu poliranu Microline iglu koja ima idealnu kontaktnu površinu od 80 μm prema rekordnim utorima kako bi se postigle visoke performanse reprodukcije.
Na kućište od ekstra super duraluminija (A7075) nanesena je japanska tradicionalna tehnika obrta, zlatni list. Elegantni zlatni završni sloj kućišta naslijedio je suradnju Hakuichija, koji se nalazi u prefekturi Kanazawa. Etsuro Gold je završio s "Hon Kinpaku" 24K čistim zlatom kako bi okružio super rigidno duraluminijsko tijelo (A7075) te kako bi se smanjila neželjena rezonanca.
Specijalno obrađeni čisti bakreni svitak-zavojnica je izrađen u kući, a komponente su također precizno ručno sastavljene s dosljednošću vještih majstora Excel zvuka koji prenose dugogodišnje iskustvo u proizvodnji zvučnica.

rsz sub teasergold01
Info: https://etsurojapan.com/product/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register