Sound News Web - Discovery Of Sound

Novi proizvodi iz Parasounda!!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Novi proizvodi iz Parasounda!!

zphono xrm high angle black mala

U Parasoundu rade neumorno te su u prošloj godini predstavili sedam novih modela što je za kompaniju takvog profila jako mnogo.

 

200 Pre front black

U Classic seriji novitet je Predpojačalo pod oznakom 200 Pre. Za raliku od pretpojačala 2100, 200 Pre dolazi u elegantnom slim kućištu s dodanim DAC-om iz modela P5 (Halo line, Burr-Brown, 96-192 kHz) s tri ulaza (USB, Coax, Toslink).

200 Pre high angle black

Raskošan komfor, kao i kod ostalih Parasound modela, je i ovdje prisutan (MM/MC phono stage, RCA ulazi, izlaz za sub s aktivnom skretnicom..itd ... .Očekivana cijena za ovo pretpojačalo je 9300 kn.

200 Pre rear black

 

Drugi novitet je iz vrlo popularne Z serije u vidu novog phono pretpojačala pod oznakom ZPhono XRM.

zphono xrm high angle black

Očita je želja da se premosti velika razlika u cijeni između ZPhono (2300 kn) i JC3 Jr (17.500 kn). ZPhono XRM će se smjestiti između ta dva modela cijenom od 6200 kn.

zphono xrm front black

Za razliku od početnog modela ovdje su MM i MC ulazi odvojeni, dodan je XLR izlaz, rumble filter i najvažnije potenciometar za podešavanje otpora kod MC zvučnica. To je performansa koju vole svi ljubitelji MC zvučnica

zphono xrm interior

 http://www.zvucne-novosti.hr/

 

 

 

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register