Sound News Web - Discovery Of Sound

Parasound Halo A52+

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Parasound Halo A52+

rsz a52plus front head
Parasound Halo petkanalni izlaz
Parasound je predstavio svoj novi Halo A 52+ pet-kanalno pojačalo.

a52plus prednja

A 52+ temelji se na njihovom iznimno uspješnom A 52 i značajnim nadogradnjama u izlaznoj snazi, preciznosti strujnih krugova i najnovijim Halo stilom.
Novi model povećava raspoloživu snagu od 125 do 180 vata po kanalu pri impedanciji od osam Ohma, 225 watta na 4 Ohma. Kao i kod prethodnika, Parasound Halo A 52+ je djelo audio legende John Curla, korištenjem high-bias klase A / AB i izravno povezanu na topologiju strujnih krugova.
"A 52 je imao izvrsnu prođu od 2003. do 2012.", izjavio je Richard Schram, predsjednik i osnivač Parasounda. Sve veći broj zahtjeva za umjerenim cijenama, visokih performansi pet kanalnih pojačala koji dolaze od kupaca i trgovaca učinio je A 52 zrelim za reintegraciju i povećanje snage. "

a52plus straga
Parasound Halo A 52+ ima veći toroidni transformator za napajanje kako bi podržao svoju višu snagu. Ima pet RCA nebalansiranih i pet balansiranih XLR ulaza, odvojeni modul za svaki kanal, DC servo i relej koji štite pojačalo i zvučnike. Značajke uključuju automatsko uključivanje i 3U kućište sa stražnjim nosačima za nošenje, koji se mogu montirati s dodatnim adapterima.
Parasound Halo A 52+ ima crnu anodiziranu ekstrudiranu prednju ploču s novim čvrstim aluminijskim završnim kapama koje se melju i ručno poliraju. To predstavlja svježu i profinjenu Halo estetiku.
Parasound Halo A 52+ bit će dostupan u četvrtom kvartalu 2017. godine

rsz a52plus kutna
Info:/http://www.zvucne-novosti.hr/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register