Sound News Web - Discovery Of Sound

Densen DenDAC 50

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Novi DAC 

Densen kao audio tvrka je više nego dosljedna , njezin odabir dizjaniranja elektronike i pristup tržištu je na svoj naćin jedinstven. Uređaji koji stižu iz Densena su jednostvanog i pomalo hladnog dizajna ali zato sonično fino uravnoteženi. Među te uređaje spada i najnoviji uradak - DenDAC 50.

 


DenDAC 50 svojim izgledom odskače od konkurencije. Aluminijsko kućište s tankim i elegantnim linijama ostavlja dojam profinjenosti. DenDAC 50 je prvi tzv. eksterni D/A konverter koji je dizajniran za potrebe ove tvrtke i pod vlastitim imenom. Kao i kod ostalih komponenti tako i kod ovog D/A konvertera posebna pažnja je posvećena odabiru komponenti i njihovom usaglašavanju. Ugrađena elektronika se sastoji od odvojene analogne i digitalne sekcije s zasebnim toroidnim transformatorima, a sklopovlje koje sačinjava sam konverter je dodatno oklopljeno. DenDAC 50 podržava rezoluciju od 24bit/192kHz, te može funkcionirati kao pretpojačalo s analognom sekcijom koja radi u režimu A klase. Od priključaka tu se nalaze dva utora za slušalice od 3,5mm i 6,3mm, dva koaksijalna i optička priključka, USB-B ulazni priključak, tri analogna RCA ulazna priključka. Ovaj novi DAC posjeduje mogućnost nadogradnje s Bluetooth i Wi-Fi modulom.

Info: hd-multimedia.com

 

Više u ovoj kategoriji: « PMC twenty Sub Hegel H360 »

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register