Evo i jedan update na temu...
Naime bio sam jedan od rijetkih sretnika koji je imao prilike kopati po utrobi B2301, i moram priznati da sam ocaran... zaprepasten...odusevljen... ma sto kazati... Niti jedna slika, pa ni prospekt ne moze docarati velicinu ovog ampa, kako u samom fizickom smislu, ali i u tehnicko-mehanickom smislu.
Sama izvedba sa glossy lakom drvenim bocnim stranicama, pa masivni (zaista masivni) poklopac u tri dijela, pa kada se to skinilo, troid ko za aparat za varenje u nekom skveru, a tek povrsina hladnjaka, pa tehnicko rijesenje oklapanja driverskog dijela koje je izvedeno sa pobakrenim celicnim limom, koji je ujedno spojen i na donji poklopac (pa se time jos vise dobilo na cvrstoci cijele konstrukcije.... pa plocice od vitroplasta sa zaista vodicima od podebljanog bakra... probrani vrhunski dijelovi... ma kazem, odusevljan sam!
No ima i ali... ali zaista nije lako baratat sa njime, tezak ko olovo, a mora se vrtiti amo-tamo, a stanje kompletnog uredjaj ko novo, kazem... nije jednostavno.... no ajmo mi sa slikicama, to je vama ekipa ionako najdraze
Prvo, moram pohvaliti vlasnika pojacala za zaista vrhunski odradjeno pakiranje, kako sam sve dobivao uredjaje, ovo je do sada najkvalitetnija dostava (ako se izuzme osobno dostavljanje)
gore je bio jos posebno iskrojen stiropol, tako da je ampbio pripremljen da prezivi nuklearni udar