Sound News Web - Discovery Of Sound

MoFi StudioDeck i UltraDeck Gramofoni

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

MoFi StudioDeck i UltraDeck Gramofoni

MoFi UltraDeck Front mala

Tvrtka MoFi (Mobile Fidelity Sound Lab) je jedna možda najboljih izdavačkih kuća kada je u pitanju bogata ostavština eminentnih izvođača iz svih žanrova glazbe. Tvrtkin studio za remastering producira najbolje otiske koji završavaju na vinilnim izdanjima i SACD snimkama.Unutar portfelja se nalaze legendarna ostvarenja Boba Dylana, Santane, Janis Joplin, Billy Joela, Arethe Franklin i mnogih drugih.

 

 

 

MoFi UltraDeck Front

 

Ono što će razveseliti poklonike vrhunske glazbe i snimaka je pokretanje proizvodnje gramofonskih integracija od strane tvrtke MoFi. Po neslužbenim najavama na high-end sajmu u Munchenu će biti predstavljena dva modela gramofona StudioDeck i UltraDeck.

StudioDeck kao jeftinija varijanta (999 dolara) i UltraDeck kao skuplja varijanta (1799 dolara) gramofona, djele zajedničku tehnologiju koja se inače može naći kod skupih modela. Tako između ostaloga kućište oba modela su izrađena da maksimalno ublažavaju odnosno izoliraju vibracije, a time stvaraju izuzetno stabilan temelj. Tvrtka se odlučila za Delrin materijal koji je veoma sličan vinilu , a optimalan je za izradu gramofonskog tanjura i njegove podloške. Taj materijal posjeduje sposobnost disipacije vibracija.

ultradeck-1

Ugrađena 10 inčna ručka će nositi MM zvučnicu. U ponudi će biti tri izvedbe MM zvučnica : StudioTracker MM zvučnica (199 dolara), UltraTracker MM zvučnica (499 dolara) i MasterTracker MM zvučnica (699 dolara). Navedene zvučnice koriste implementirana dva lagana magneta s precizno usklađenim lijevim i desnim kanalom u tzv. stereo žlijeb. Ova topologija je zapravo odraz fizičkog izgleda rezne glave koja se koristi kod izrade zapisa master lacque te nudi bolju separaciju kanala, veću rezoluciju.

MoFi soundlab

 

Uz sve navedeno tu dolaze i popratna phono pretpojačala. StudioPhono (299 dolara) i UltraPhono (499 dolara) pretpojačala posjeduju opcije za prihvat MM odnosno MC gramofonske zvučnice, subsonic filter i zasebnu postavku za mono reprodukciju. Model pretpojačala UltraPhono između ostaloga posjeduje pojačalo s režimom rada u A klasi za rad s slušalicama. Dizajn je izveden tako da direktno s gramofona signal ide preko pojačala u slušalice.

Info: www.mofielectronics.com/

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register