Sound News Web - Discovery Of Sound

Black Rhodium Silver Groove i Silver Groove DCT++CS

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Black Rhodium Silver Groove i Silver Groove DCT++CS

248403-Silver-Groove-Tone-Arm-Cable-1080x712 mala

Novi Black Rhodium kabeli za gramofonske integracije

Black Rhodium je nedavno predstavio dva nova kabela za gramofonske ručke. Kabeli su terminirani s DIN konekcijom

Black RhodiumSilver Groove i Silver Groove DCT++CS su ručno napravljeni u tvornici smještenoj u Derbyu. Novi kabeli posjeduju vodič od čistog srebra, nisko-gubitnu PFTE izolaciju,zaštitu od RFI smetnji i popratnih šumova, te konekciju od Rhodiuma.

248403-Silver-Groove-Tone-Arm-Cable-1080x712

Model Silver Groove DCT++CS je duboko Kriogenički tretiran, a to uključuje i konektore.Implementirani Graham Nalty stabilizatori vibracija i ChrystalSound Technology omogućuju smanjenje izobličenja.

248503.-Silver-Groove-DCT-DIN

Cijene za tržište Velike Britanije iznose: Silver Groove DIN-RCA 1,3m 1650 funti, Silver Groove RCA-RCA 1,3m 1650 funti, Silver Groove DCT++CS DIN-RCA 1,3m 2600 funti i Silver Groove DCT++CS RCA-RCA 1,3m 2600 funti.

Info: http://www.zvucne-novosti.hr/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register