Sound News Web - Discovery Of Sound

Audio Technica Novosti

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Audio-Technica Novosti

rsz at lp60xbt  head 

           Kada sam prije desetak i više godina među audiofilima govorio da će audio kompanije raditi uređaje koje će moći koristiti i zadrti kompjuteraši bilo je svega samo ne odobravanja. Zadnjih par godina moja predviđanja su dobrano nadmašena.

Mnogi renomirani proizvođači analognih uređaja u svom portfelju imaju uređaje za spajanje s računalom u žičanoj i bežičnoj izvedbi. Jedan od takvih je i Audio Technica.

 

rsz 1at lp60xbt  velika

Gramofoni za novu populaciju su: AT-LP120XUSB i AT-LP60XBT model s Bluetooth  poveznicom. Oba modela dolaze s ugrađenom fono sekcijom/pretpojačalom i zvučnicama.

rsz at lp7 velika

Također tu su dva modela gramofona za klasičnu audiofilsku populaciju: AT-LP7 i AT-LP5. Oba model koriste masivno kućište. AT-LP7 je bazni model s remenskim pogonom i ugrađenom fono sekcijom koja se može isključiti prema potrebi.Navedeni gramofon dolazi s tvornički podešenom zvučnicom VM520EB.

rsz at lp5 velika

Model AT-LP5 je gramofon s Direct Drive pogonom koji posjeduje tvornički podešenu AT95Ex Moving Magnet zvučnicu. Ugrađena ručka J-dizajna je originalni tvornički uradak.

Za vinilne sladokusce tu je gramofonska zvučnica AT-ART1000 čija cijena za američko tržište iznosi 4999 dolara. Zvučnica je plod ručnog rada, bez magnetske jezgre, a kantilever je napravljen od Borona. Zvučnica spada u kategoriju vrhunskih MC modela.

rsz at art1000 veliak

 

Info: https://eu.audio-technica.com/

 

                                         

                               

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register