Sound News Web - Discovery Of Sound

Roksan Radius 7 gramofon

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Roksan Radius 7 gramofon

5 mala

Povratak slavnog analognog uređaja

Radius je model gramofona koji je svojedobno proslavio tvrtku Roksan. Njegov dizajn i proizvodnja datira iz davne 1989 godine. U prvoj varijanti to je bio tzv. "budget class" gramofon, da bi se s vremenom prometnuo u premium audio uređaj.

 

 

 

Novost koja dolazi iz Roksana je ta da model Radius 7 je svojevrsni "comeback" jednog vrhunskog analognog dizajna. Ova najnovija iteracija koristi tzv. nevezano dual-layer pleksi-postolje koje je dizajnirano u staklo-efekt finišu. Sam oblik postolja je ostao isti kao i kod prethodnih modela jer se pokazao s vremenom kao optimalna varijanta kod kontrole neželjenih vibracija. Kod nove iteracije Radius 7 motor, kontrola brzine je rađena iz početka dok ostatak tehnologije je posuđen iz top-modela Xerxes.

12

Akrilna ploča koja se nalazi na gramofonu je identična kao na modelu Radius 5.2 koji je svojedobno bio promoviran 2010 godine. Radius 7 dolazi s gramofonskom ručkom Nima koja koristi Uni-pivot dizajn, te posjeduje unutarnje ožičenje kao i ručka Artemiz. Po najavama proizvođača - model Radius 7 će se prvo pojaviti na Britanskom tržištu po cijeni od 1900 funti, dok za ostala tržišta nema konkretnih podataka.

3-1

Info: http://www.roksan.co.uk/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register