Sound News Web - Discovery Of Sound

Canton Reference K serija zvučnika

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Canton Reference K serija zvučnika

reference k innenversteifung

Njemački Canton od svog osnutka (1972g) djeluje pomalo samozatajno na svjetskom tržištu dok na domicilnom ima značajan utjecaj.

 

 

Zadnjih desetak godina modeli zvučnika iz te kompanije dobivaju sve više na cijeni, što zbog inovativnog pristupa(vlastite zvučničke jedinice), što zbog prepoznatljivog dizajna (posebna obrada kućišta i zaštitnog laka) ali i zbog raznolikog programa za svačiji ukus. Ime tvrtke Canton je zapravo složenica od latinske riječi "cantare" (pjevati) i njemačke riječi "TON" (glazbeni ton).

canton-referecek-family

Canton je na ovogodišnjem sajmu u Bristolu predstavio svoju referentnu seriju zvučnika pod oznakom Reference K .

Serija Reference K se sastoji od četiri samostojeća modela, jednog monitorskog modela, jednog centralnog zvučnika i subwoofera.

 

Samostojeći modeli nose oznaku 1K,3K,5K,7K, monitorski model nosi oznaku 9K, centralni zvučnik nosi oznaku 50K a subwoofer nosi oznaku SUB 50K.

canton-reference135

Svi novi modeli su opremljeni novim zvučničkim jedinicama koje su izrađene unutar kompanije, zvučničke jedinice su sazdane od kombinacije keramike-volframa s aluminijskim konusom. Iz kompanije stiže objašnjenje da ti materijali pružaju optimalan omjer krutosti na težini jedinice i poboljšano unutarnje prigušenje. Također treba napomenuti da Canton Wave surround technology ( posebna tehnologija ovjesa) se nalazi kod woofera i srednjetonskih zvučničkih jedinica. U novoj Reference K seriji se nalazi potpuno nova skretnica. Ono što ove zvučnike izdvaja od ostalih je prilagodba visokotonca prema različitim akustičkim svojstvima prostorija.

canton-referecne9k50k

Kućište svakog modela iz serije Reference K je dizajnirano po principu posebnih komora smještenih unutar kabineta. Što znači da je svaka zvučnička jedinica fizički odvojena od druge, te to omogućuje njihov neometan rad kao i ukupno smanjenje svih vibracija na minimum. Završna obrada kabineta dolazi u sjajnoj polituri crne, bijele i boje trešnjinog drveta a top model Reference 1K se može naručiti i u izvedbi boje višnje.

reference k tiefton

D.B.

Info: https://www.canton.de

 

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register