Sound News Web - Discovery Of Sound

AVID Referentna Serija zvučnika

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

AVID Referentna Serija zvučnika

Avid-Reference-Range-768x864 mala

Nakon prošlogodišnjeg predstavljanja svojeg referentnog pojačala, iz AVID-a stiže najava kompletnog referentnog zvučničkog sustava. Po neslužbenim najavama njegovo predstavljanje bi se trebalo desiti na ovogodišnjem High-end sajmu u Munchenu.

 

 

Avid-Reference-Range-768x864

Referentni sustav je sastavljen od dva samostojeća modela i jednog modela monitora za smještaj na stalak. Svi zvučnici imaju robusno aluminijsko kompaktno kućište i veliki logotip na stranici. Serija referentnih zvučnika počinje s modelom za stalak -Reference Three, niži samostojeći model -Reference Two i samostojeći top model Reference One. Cijene će se kretati od 35.000 - 120.000 funti.

Info: http://hifipig.com/

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register