Sound News Web - Discovery Of Sound

Novi Esoteric modeli

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Novi Esoteric modeli

rsz esoteric p1 head

Esoteric luksuzna high-end varijanta TEAC-a nedavno je predstavila tri nova model uređaja iz serije Grandioso.

 

rsz esoteric p1 n Esoteric P1

Bez obzira na pad prodaje CD reproduktora, Esoteric je lansirao SACD/CD transport pod imenom P1 - koji se sastoji od transportnog mehanizma i napajačkog sklopa, a sve je smješteno u posebna kućišta. Transportni mehanizam P1 koristi VMK-3.5-20S mehanizam koji spada u vrh japanske ponude. Napajčki sklop se sastoji od četiri troridna transformatora. Ukupna masa uređaja je nemalih 51 kg.

rsz esoteric d1 n Esoteric D1

Uređaj DAC D1 predstavlja monokanalni D/A konverter koji u sebi ima implementirano osam 32bitna čipa Asahi Kasei AKM4495. DAC D1 podržava sve relevantne audio formate visoke rezolucije, kao i sve prisutniji DSD sa rezolucijom od 2,8 i 5,6 MHz-a. Pokretačka snaga za ove uređaje dolazi u oblkiu mono-blok pojačala M1 koje može isporučiti snagu od 300 watta na 8 Ohma.Dostupnost novih uređaja je najavljena za kraj studenog dok je cijena nepoznata.

rsz esoteric m1 n Esoteric M1

D.B.

Info: www.esoteric.jp

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register